Cautare

3541 de rezultate pentru "clasament de fotbal dolj juniorihey1" (6.88 secunde)
Lovit de amnezie selectiva, presedintele organizatiei, Ion Calin, reclama migrarea primarilor "rosii" catre partidele Aliantei DA. Zilele ramase pana pe 10 august, cand expira termenul de depunere a declaratiilor privind apartenenta politica a alesilor locali conform Legii nr.
Datorii de peste 8.000 de miliarde de lei vechi la bugetul consolidat al statului risca sa ramana nerecuperate, deoarece firmele care au acumulat restantele nu mai au bunuri in patrimoniu. La aceasta se adauga ritmul greoi in care se deruleaza procedurile de atragere a raspunderii patronilor si administratorilor.
Acesta a fost indemnul primit ieri de primarii doljeni care doresc dezvoltarea comunelor si realizarea investitiilor intr-un timp scurt. Acestia au fost sfatuiti sa nu mai astepte bani de la judet pentru drumuri, sedii de primarii sau alimentari cu apa si sa imprumute la banca.
61 de medici de familie si stomatologi din Dolj asteapta si azi decizia de vanzare a cabinetelor medicale in care profeseaza si care se afla in domeniul privat al judetului Dolj. Cu toate ca au trecut patru luni de la intrarea in vigoare a Legii nr.
Alesii doljeni cred ca reprezentantii Directiei Generale a Finantelor Publice, institutie care va imparti banii primariilor din judet de la 1 ianuarie 2007, nu cunosc problemele din teritoriu si nu vor reusi sa distribuie banii dupa nevoi.
O parte din primariile doljene ar putea lasa asistatii social fara drepturi banesti in acest an pentru ca fondurile virate de Directia Generala a Finantelor Publice nu sunt suficiente.
Democratii au fost scosi de la guvernare. Primul-ministru Calin Popescu Tariceanu a anuntat ieri ca ministrii PD nu fac parte din noua structura guvernamentala care va fi propusa parlamentului saptamana aceasta, iar portofoliile acestora vor fi preluate de PNL si UDMR.
Spatiul în care îsi desfasoara activitatea organizatia judeteana a PSD va fi delimitat de un expert desemnat de magistrati.
Liderul PSD Dolj, Ion Prioteasa, i-a transmis joi lui Mircea Geoana un mesaj din partea organizatiei judetene si a primarilor de a negocia intrarea la guvernare cu oricare dintre partide, pentru ca opozitia ar produce daune importante in randul "militantilor si soldatilor" partidului.
Democrat-liberalii s-au manifestat, in sedinta de joi a Consiliului Judetean Dolj, ca partid de opozitie, incercand sa blocheze hotararile promovate de alianta PSD-PNL.
Prima "mutare" pentru inlocuirea comisarului-sef Gheorghe Bica de la comanda politistilor doljeni s-a produs la sfarsitul saptamanii trecute, cand seful Politiei Municipiului Craiova si-a depus demisia.
30 de inspectori de specialitate din cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Dolj au fost demisi ieri de inspectoarea generala Lelioara Nicola.
Cele mai importante institutii descentra-lizate din Oltenia au de ieri directori noi. Majoritatea agentiilor si directiilor au fost adjudecate de pedelisti si social-democrati.
Cat de avuti sunt parlamentarii care reprezinta judetul Dolj in legislativul roman? Am comparat declaratiile de avere din decembrie 2008 cu cele din iunie 2009, disponibile pe pagina de internet a Senatului Romaniei.
Forul doljean a alocat 55.000 de lei ca sa proiecteze forma boschetilor si culoarea florilor din curtea Spitalului de Urgenta Craiova. Consiliul Judetean (CJ) Dolj a facut miercuri doua cadouri consistente Spitalului de Urgenta Craiova.
Dupa ce conducerea executiva a Consiliului Judetean (CJ) Dolj s-a bucurat ca economiseste bani pe seama preturilor mici cu care au fost castigate anumite licitatii de reabilitare a unor obiective, acum atribuie contracte pentru lucrari suplimentare "surpriza", de aproape 1,8 milioane de lei.
daca finantistii isi fac treaba, cum de atatea firme au acumulat datorii la stat de sute de miliarde de lei vechi? La sfarsitul lui 2009, datoriile erau de peste 4,5 miliarde de euro.
Balci administrativ la Prefectura Dolj. Fostul subprefect de Dolj, Ionel Ciobotea, dat afara din post, a castigat procesul cu Ministerul Administratiei si Internelor si s-a reintors in functie.
Balci administrativ la Prefectura Dolj. Fostul subprefect de Dolj, Ionel Ciobotea, dat afara din post, a castigat procesul cu Ministerul Administratiei si Internelor si s-a reintors in functie.
Chiar daca la Dolj au fost mai multi bani decat pe august, sefii Fiscului nu au incasat nici un leu din aceste bonusuri. In doua luni, angajatii DGFP Dolj au incasat 1,2 milioane de lei sub forma de stimulente.
google-analytics.com